Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“’Això al poble no li agradarà’ és un projecte que vol donar visibilitat aquells espectacles i companyies que tenen més risc”


 

 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret de Mar. Amb ella parlem de la segona edició del festival ‘Això al poble no li agradarà’, que se celebrarà a Lloret de Mar i Sils, entre altres poblacions de les comarques gironines.

En la seva segona edició, el festival tindrà una desena de municipis gironins participants i una vintena de propostes.

Com apunta Gibert, aquest “projecte busca que aquells espectacles de més risc tinguin una visibilitat”. A més, la iniciativa també vol donar suport a les companyies i “a aquestes propostes que no són d’un públic tan ampli que s’estan creant a la província de Girona”. Gibert també assenyala que, a més, moltes d’aquestes “companyies que han decidit establir-se a la comarca i crear” des d’aquí. Per exemple, l’espectacle programat dins del festival que acollirà Lloret és d’una companyia establerta a Arbúcies, Colectivo Ameno.

La novetat d’aquest any del festival són els disseminats. Gibert explica que “neixen del fet que tot pot anar una mica més enllà, al marge dels quatre dies del festival”. Així, hi haurà activitats programades els dies abans i després del festival. El municipi de Sils és un d’aquests disseminats.

Gibert apunta que “la base d’aquest festival és una governança compartida”. A més, afegeix que és un “festival d’arts vives”. “Són espectacles contextuals, és a dir, tenen una base comuna, però que s’adapten a cada municipi, al seu context, al seu entorn i a les seves persones”, explica.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit