Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Adéu a la Llibreria Medios de Barcelona després de més de dues dècades


La Llibreria Medios, l’única de Barcelona especialitzada en llibres de comunicació i imatge, tancarà el pròxim 19 de juliol. Així ho ha avançat el diari ‘Ara’. La Llibreria Medios va néixer l’any 1996 al carrer Còrsega de Barcelona.

Els tres socis han venut el local del Raval, on es van establir el 1999, perquè el negoci ja no és rendible, tal com l’havien conegut. A tocar de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, durant anys, els seus estudiants i els d’altres facultats i centres educatius del barri van ser els clients predilectes de la llibreria.

Però des de fa temps aquest consum ha anat a la baixa, per diverses raons. En unes declaracions a l’ACN, Rosario Garcia -una de les sòcies- explica que feia temps que es plantejaven la venda del local perquè “ha canviat molt la forma de comprar i vendre. I des de la pandèmia cap aquí s’ha notat molt la diferència”.

La llibreria abaixarà la persiana, però Medios no acabarà definitivament. El negoci mantindrà la venda en línia, encarada a biblioteques i institucions, sense descartar la venda a particulars.

Foto: Gremi de llibreters de Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit