Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Activa Vidreres proposa retirar els radars de velocitat


El grup municipal Activa Vidreres ha proposat instal·lar semàfors amb sensor de velocitat a les entrades de la població com a alternativa als radars de velocitat que ha instal·lat el govern municipal. Amb aquesta moció que vol entrar i debatre al pròxim ple, la formació municipal suggereix que s’aposti per mesures que no generin una situació d’indefensió de la ciutadania. 

El portaveu d’Activa Vidreres, Lluís Campmajó, exposa que “sense entrar a valorar el greuge econòmic i la possible pèrdua de carnets de conduir que suposen els radars per la ciutadania, aquests instruments han d’anar acompanyats d’un informe tècnic que els avali, el qual portem sol·licitant fa dies i no obtenim resposta”. A més, també apunta que des de la instal·lació dels radars, els fluxos circulatoris ja han canviat per tal d’evitar-los utilitzant vies residencials. Així, Campmajó subratlla el perill i les molèsties que se’n poden derivar.

El grup municipal, doncs, proposa retirar els radars de velocitat. Així mateix, aposta per una mesura més preventiva i que consciencii als conductors i conductores. A més, també apunta la necessitat de plantejar un pla de mobilitat.  Aquest pla, segons explica la formació, hauria de comptar amb un informe tècnic independent, una campanya de sensibilització, la potenciació del transport públic, elements reductors i controls aleatoris informatius.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit