Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Acaben les obres del tram Tordera-Maçanet de la Selva de l’N-II


Han acabat les obres del tram de la N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva. Així ho ha informat aquest dimecres el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Aquestes obres han suposat una inversió de 30 milions d’euros.

Segons informa el ministeri en un comunicat, els treballs -que abasten un tram de 7,3 quilòmetres- suposen una millora en la funcionalitat i la seguretat de la via en relació al traçat i la reordenació d’accessos. A més, també han construït vies i camins de serveis. El ministeri remarca que la comarca de la Selva s’articula al voltant d’aquesta via que és la principal de connexió amb Girona, França i l’aeroport.

El govern espanyol recorda que, segons dades del 2018, el tram de la N-II entre Tordera i Maçanet tenia una intensitat diària de 16.277 vehicles. D’aquests, el 4,9% eren camions. Llavors, era una carretera convencional amb dos carrils per sentit, sense control d’accessos ni vies de servei.

Per això, les obres del tram de la N-II entre Tordera i Maçanet han obligat a fer-hi diferents estructures com viaductes per millorar al traçat en punts especialment perillosos per a la seguretat viària o aixecar murs de formigó armat per donar espai a vies de servei. També han fet obres de drenatge per salvar la riera de Valldemaria o Torderola i garantir el pas de fauna.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit