test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Absolt l’acusat d’humiliar, amenaçar i agredir sexualment la parella a Lloret


L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 15 anys per humiliar, amenaçar, insultar i agredir sexualment la seva parella a Lloret de Mar. El processat i la denunciant van mantenir una relació entre el 2015 i el 2018. Durant el judici, ella va assegurar que l’home la tenia controlada en tot moment, que estava esporuguida i que, si no hi volia mantenir relacions, l’acusat es posava agressiu. Ell, per contra, va negar els fets i va assegurar que la dona se li havia girat en contra un cop va obtenir el permís de residència.

El cas que ara l’Audiència de Girona ha sentenciat es basava en versions contraposades. De fet, a la sala de vistes tan sols van escoltar-se les declaracions del processat i de la denunciant. No es va citar cap testimoni, i com a perit només va intervenir un psicòleg judicial (que ho va fer a través de videoconferència).

La sentència conclou que no hi ha prou elements per decidir quin dels dos relats és fiable, perquè la prova contra l’acusat és “raquítica” i la instrucció del cas es va fer massa “a la lleugera”.

Foto: Xavier Pi/ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit