Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Absolt el regidor de VOX de Mataró condemnat per un delicte d’honor


L’Audiència Provincial de Barcelona ha absolt el regidor de VOX de Mataró José Casado, condemnat a indemnitzar amb 30.000 euros un policia per un delicte d’honor. El jutge ha desestimat la sentència que havia dictat el jutjat de Mataró. Així, absol Casado de tots els delictes. A més, l’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat els dos agents locals que van interposar la demanda a assumir les costes del recurs.

El jutge considera que José Casado no va vulnerar el dret a l’honor de l’agent municipal quan el regidor va preguntar a l’alcalde sobre la capacitació del policia per assumir la tasca de Cap de Torn a l’audiència prèvia al Ple Municipal el 7 d’octubre de 2021.

Casado va prendre la paraula a l’Audiència Pública, un acte previ al Ple en què els ciutadans poden fer intervencions apel·lant als polítics. Com al·lega el policia, Casado el va desacreditar professionalment així que va decidir interposar, amb un company del cos, una demanda contra el regidor per vulnerar el seu honor i la seva intimitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit