Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Absolen el regidor del PSC de Blanes acusat d’amenaçar-ne un del PP

El jutge conclou que la intenció del socialista no era amenaçar o intimidar el popular


El Jutjat d’Instrucció 5 de Blanes ha absolt el regidor Enrique Pérez, del PSC, acusat d’amenaçar a Pere Robert, regidor del PP. Així ho ha avançat el Diari de Girona.

Robert va denunciar que al ple de l’Ajuntament de Blanes del 25 de gener d’aquest 2024, Pérez va dirigir-se a un company de partit per proferir-li diversos insults dirigits a Robert. A més, el del PP assegura que el del PSC va amenaçar-lo de contractar algú perquè li “fotés una pallissa”.

El jutge considera demostrat que Pérez va dir-li al seu company de partit que “en Pere és un inútil i un desgraciat, mai ha fet res per Blanes, me’n vaig perquè si no li trencaré el cap”. Així, rebutja que la intenció del socialista fos amenaçar o intimidar el popular. Com apunta el jutge, primerament, perquè només el receptor de la presumpta amenaçava va dir que Pérez volia que li transmetés aquell missatge al popular. En segon lloc, també assenyala que si l’objectiu era amenaçar-lo, no “li veu sentit” que no ho fes directament, en lloc d’acudir a un tercer.

Per últim, el jutge destaca que el fet que posteriorment se li oferís una disculpa pública “permet apreciar la vertadera manca d’intenció d’atemorir el denunciant”. Així doncs, conclou que es tracta d’un comentari d’una conversa i absol l’acusat del delicte d’amenaces lleus al que s’enfrontava.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit