test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“A vegades falta aquest contacte humà, ens coneixem per parlar per correu electrònic, i la Nit de la Comunicació servirà per conèixer-nos i compartir inquietuds i experiències”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Montse Codina i Marc Sureda, uns dels organitzadors de la Nit de la Comunicació de la Selva. Hi hem parlat sobre aquest esdeveniment que s’estrenarà aquest any centrant-se en la intel·ligència artificial i el seu paper dins del món comunicatiu.

Sureda explica que la Nit la Comunicació de la Selva “és una iniciativa sense ànims de lucre que va sortir d’un seguit de companys que estem vinculats aquí a la comarca de la Selva”. Com diu, serà un esdeveniment “que reuneixi a professionals del periodisme i la comunicació”. Sureda apunta que “a vegades falta aquest contacte humà, ens coneixem per parlar per correu electrònic o amb notes de premsa. En aquesta línia, Codina apunta que “en el nostre dia a dia sempre anem a contrarellotge i sovint penso que no podem fer una parada per pensar com estem, fer una reflexió de la professió”. Així, conclou Sureda, “la Nit de la Comunicació servirà per compartir inquietuds i experiències en el món de la comunicació”.

“Hi ha la necessitat de reinventar-nos constantment” en el món de la comunicació, apunta Sureda. Per això, “iniciatives d’aquest tipus poden servir per veure llum al final del túnel i per proposar projectes”, diu. Pel que fa al tema, assenyala que “quan vam començar a idea la nit vam tenir clar que havíem de pensar una temàtica i la intel·ligència artificial era una temàtica interessant i d’actualitat”.

Codina exposa que “tenim la voluntat que això es vagi repetint i continuant, però hem de començar a poc a poc i partir d’aquí anar fent nous passos any rere any”. Per ara, hi ha una vuitantena d’inscrits a la Nit de la Comunicació de la Selva i, hi ha temps per apuntar-s’hi fins al dia 20 de maig.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit