Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“‘A una bala’ és un thriller amb tocs de comèdia negra i un equip de primer nivell. A més, rodat a Blanes per promocionar la ciutat”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Calvet, cineasta, director, segon tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Blanes. Amb ell hem parlat sobre el rodatge del seu últim curt A una bala, que s’ha fet a la capital de la Selva Marítima aquests darrers dies.

Com explica Calvet A una bala “surt de vivències o inquietuds que tens i les acabes plasmant en un paper”. Aquest curt és un thriller amb tocs de comèdia negra, com diu el director.

Calvet té una faceta d’escriptor. Com exposa, el salt a l’audiovisual no ha sigut difícil: “sempre he tingut una mentalitat de cineasta i el pas de narració al cine ha sigut fàcil”.

El rodatge d’A una bala s’ha “intercalat” amb un altre projecte, diu Calvet, “un curt molt especial”, avança.

Aquest curtmetratge rodat a Blanes aquesta passada setmana ha comptat amb un pressupost de 50.000 euros, “és elevat perquè hi ha curts que tenen un pressupost de 3.000 euros”, explica. “Tenim un equip tècnic i professional de primer nivell”, afirma Calvet.

Com a regidor, Calvet explica que “he portat l’aigua al meu mur” volent que A una bala es rodés a Blanes “per promocionar la ciutat”.

Pel que fa al primer curt de Calvet, Takbir, ja arrossega 86 premis i una nominació als Goya. “Només en porta que alegries”, sentencia Calvet.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit