Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

700 vehicles participen a la 15a Trobada de Clàssics d’Arbúcies


Arbúcies ha tornat a acollir la Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries aquest diumenge. Enguany, la trobada -que ha celebrat la quinzena edició- ha comptat amb 700 vehicles, un “èxit de participació” segons el consistori. La trobada d’Arbúcies es considera la més multitudinària de Catalunya.

La Trobada de Clàssics d’Arbúcies compta amb el concurs d’elegància Hotel Torres amb una participació aquest 2023 de 200 vehicles. Els guardonats han estat un Rolls-Royce, un Mini Cooper, un Seat 800, un Jaguar E-type i un Alfa Romeo. L’entitat Clàssics Montseny-Guilleries també ha atorgat tres premis més per commmemorar el centenari de Derbi, els 50 anys del Seat 125 i del Renault 5.

Des de l’organització han fet una valoració positiva d’aquesta trobada, sobretot perquè aquest any ha coincidit amb el cap de setmana de carnaval. Imma Anguita, presidenta de Clàssics Montseny-Guilleries, ha assegurat que “no hi ha hagut conflicte entre els dos esdeveniments perquè un any més hem tornat a omplir el poble”.

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit