test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

600 persones han participat a la Cursa de Muntanya Vall d’Arbúcies – Marxa de la Primavera


La Cursa de Muntanya Vall d’Arbúcies – Marxa de la Primavera ha aplegat a 600 participants. Des de l’entitat Matavalons d’Arbúcies, promotora de l’esdeveniment, valoren amb èxit el primer any de la nova modalitat, la cursa de muntanya, que s’afegeix a la veterana Marxa de la Primavera.

La Cursa de Muntanya Vall d’Arbúcies – Marxa de la Primavera s’ha celebrat aquest diumenge i ha consistit en quatre recorreguts. A més, la 44a edició de la Marxa de la Primavera, a banda d’incorporar la novetat de la cursa de muntanya, també ha comptat amb un canvi d’emplaçament, fent el carrer Camprodon, l’epicentre.

A la cursa de 27 quilòmetres, en la categoria masculina, els guanyadors han sigut, en primer lloc, Jordi Bes Ginesta, la segona posició per Xavier Gil Roca i l’arbucienc Pau Castanyer Benavent ha aconseguit el tercer lloc. I, en categoria femenina, les guanyadores han sigut Catalina Pons en primera posició, Camèlia Teiu en segon lloc i Maria Rovira en tercera posició.

Pel que fa a la cursa de 17 quilòmetres, el podi masculí ha sigut per Adri Martin Cruzado en primer lloc, Lluís Aguilà Fosch en segona posició i el tercer lloc per Lito Garcia Miñarro. I en categoria femenina, les guanyadores van ser Marina Corominas Fermin en primera posició, i el segon i tercer lloc van ser per les arbucienques Anna Bayés Villaronga i Anna Pelegrí Pineda.

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit