Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

600 jugadors internacionals omplen la Ciutat Esportiva de Blanes per la IX Copa del Món de Futbol Sala


La Ciutat Esportiva de Blanes acull fins el divendres 30 de desembre les competicions de la IX Copa del Món de Futbol Sala, la World Futsal Cup. En total participen 600 jugadors i jugadores repartits en 58 equips de 28 clubs d’Estats Units, Austràlia, Japó, Brasil, França i Catalunya. Les categories en masculí que competiran a la Copa del Món de Futbol Sala d’enguany són benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Pel què fa a les categories femenines són aeví, infantil i cadet.

Durant aquests dies, l’Ajuntament de Blanes preveu que aquesta competició arribi a mobilitzar prop de 1.500 espectadors.

Llevat de les edicions en què la pandèmia va obligar a suspendre la seva organització, la World Futsal Cup s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes des del segon any de la celebració de la copa a l’estat espanyol. La primera edició de la competició internacional va tenir lloc a Toledo al 2012. L’any següent ja es va traslladar a Blanes. Des de llavors, el municipi selvatà ha continuat actuant en cada nova edició com la seva seu.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit