Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La Tordera és un patrimoni que hem de conservar i estar-ne orgullosos i ‘Llegim el riu’ vol generar estima i presa de consciència del territori per cuidar-lo”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Ferrer, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Amb ell hem parlat sobre el projecte ‘Llegim el riu’ que s’està duent a terme al municipi.

Com explica Ferrer, aquest projecte es basa en ciència ciutadana. “És un projecte transversal en què hi tenen part ajuntaments i biblioteques municipals”, explic el regidor. A més, també hi col·laboren ciutadans i centres universitaris.

L’objectiu, com diu el regidor, “és afavorir el coneixement de La Tordera”. “Vol generar estima i presa de consciència del territori on vivim i com gestionem aquesta relació amb el territori”, explica.

“Hem de tenir una altra mirada al nostre entorn perquè l’hem de mantenir, l’hem de cuidar i l’hem de traspassar a les nostres generacions futures”, sentencia Ferrer. En aquest sentit, el regidor assenyala que La Tordera és un espai per “redescobrir i conservar”; “és un patrimoni que hem de conservar i estar-ne orgullosos.”

“Aquest projecte vol fer veure a la gent és la qualitat del nostre entorn”, conclou.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit