Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

400 ciclistes participen a la 20a edició del Vinyabike d’Arbúcies


Arbúcies ha celebrat la 20a edició del Vinyabike aquest passat diumenge. Enguany han sigut prop de 400 ciclistes que han participat en aquesta Marxa Popular BTT que té tres recorreguts diferents (36, 25, i 3 quilòmetres). A més, abans de la sortida des de la zona esportiva de Can Pons, es va fer un memorial de Narcís Pelegrí, una figura molt vinculada al món del ciclisme arbucienc que va morir fa cinc mesos.

En la distància de 25 quilòmetres, la primera posició de la categoria masculina va ser per Marcel Márquez Alsina, amb 1 hora i 4 minuts. El podi el van completar l’arbucienc Zoil Rosés Gutiérrex i Martí Lázaro Llorens. Pel que fa a la categoria femenina, la primera posició va ser per Maria Gutiérrez Pérez, amb 1 hora i 26 minuts; Míriam Codina Castillo a la segona posició, amb 1 hora i 28 minuts; i, Mònica Geremias Redondo, amb 1 hora i 32 minuts.

Pel què fa el recorregut llarg, al podi van pujar-hi Martí Aran Calonge, amb 1 hora i 40 minuts; Ferran Puiggermamal Roca, amb 1 hora, 44 minuts i 18 segons; i, Jordi Espinar, amb 1 hora, 44 minuts i 42 segons.

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit