Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

360 participants han nedat la 79a Travessia Popular del Port de Blanes


Un total de 360 participants han nedat la 79a Travessia Popular del Port de Blanes, celebrada aquest diumenge al matí. Els nedadors i nedadores, per tercer any consecutiu, han nedat seguint el circuit circular de 900 metres d’aquesta prova de resistència de caràcter popular. Així doncs, la 79a Travessia Poplar del Port de Blanes ha començat i acabat al mateix lloc: al Passieg de Mar, al costat del Banc dels Músics.

Els 360 participants de la 79a Travessia Popular de Blanes han sigut nedadors i nedadores de totes les edats i condicions físiques. Ara bé, com apunten des de l’Ajuntament de Blanes, sovint, els participants són nedadors i nedadores habituals a les curses federatives.

La 79a Travessia Popular del Port de Blanes d’enguany, en Open Femení, l’ha guanyat Laura Díaz, del CN Terrassa. En segona i tercera posició han quedat Àuria Sune, del CN Navas, i Gisela Guerrero, del CN Terrassa, respectivament. Per la seva banda a l’Open Masculí, el primer lloc ha sigut per Marc Pou, del CN Mataró, qui també va quedar primer a l’edició del 2022. El segon i tercer lloc han sigut per David Pujol, del CN Vilafranca, i per Ricard Pujol, respectivament. Els guardonats amb el premi de la categoria adaptada han sigut Gorka Mechín i Anna Just.

Pel que fa als nedadors més joves, aquests han sigut Andrea Gordillo, d’11 anys, i Casiano Delgado, de 9. Els nedadors més veterans han sigut Quimeta Vidal, de 82 anys, i Josep Moran, de 81.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit