Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

26 alumnes participaran al 15è Projecte Rossinyol de Blanes i la UdG

L’objectiu del Projecte Rossinyol és afavorir la integració cultural, social i lingüística dels alumnes nouvinguts a través de mentors i mentorats


Blanes celebrarà el 15è Projecte Rossinyol. Enguany, aquesta iniciativa impulsada des dels centres educatius del municipi i la Universitat de Girona (UdG), comptarà amb la participació de 26 alumnes.

El Projecte Rossinyol consisteix en un programa de mentors i mentorats. L’objectiu és afavorir la integració cultural, social i lingüística dels alumnes nouvinguts. A més també planteja que la Universitat de Girona i el conjunt d’institucions que hi participen contribueixin a la sensibilització entorn de la igualtat i la inclusió social dels nens i nenes.

D’una banda, els mentorats són alumnes dels 4 centres d’ensenyament primari de Blanes. Per aquesta quinzena edició del programa, 3 alumnes són de l’Escola Quatre Vents, 4 de l’Escola Napoleó Soliva, 3 de l’Escola Carles Faust i 3 de l’Escola Mossèn Joan Batlle. Des de l’Ajuntament de Blanes expliquen que la majoria d’aquests alumnes provenen de diferents països com Hondures, Ucraïna, Marroc, Rússia o Bolívia.

Pel que fa als mentors, són estudiants de diverses carreres de la UdG de poblacions properes com Blanes, Pineda o Mataró.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit