test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

18 ajuntaments de la Selva i el Maresme reben el Segell Infoparticipa de la UAB


Divuit d’ajuntaments de les comarques de la Selva i el Maresme han rebut el segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest distintiu premia la qualitat i la transparència de la comunicació pública.

Arenys de Munt, Premià de Dalt, El Masnou, Premià de Mar i Mataró han obtingut una puntuació del 100% de compliment dels 52 indicadors avaluats per la UAB. Altres municipis del Maresme que també han obtingut el Segell Infoparticipa són Argentona (98%), Calella (98%), Montgat (96%) i Malgrat de Mar (96%). També Cabrils (94%), Vilassar de Dalt (94%), Sant Andreu de Llavaneres (94%), Vilassar de Dalt (94%), Vilassar de Mar (92%) i Sant Pol de Mar (90%).

Pel què fa als ajuntaments selvatans, només quatre municipis han obtingut el Segell Infoparticipa. Riudellots de la Selva és el municipi de la comarca que ha obtingut una puntuació més alta, del 98%. És el vuitè any que el municipi selvatà obté aquesta distinció. Enguany també l’han rebut La Cellera de Ter (85%), Anglès (96%) i Sils (87%).

El Segell Infoparticipa premia la qualitat i la transparència de la comunicació pública de les institucions en funció del nombre d’habitants de cada municipi.

Foto: Ajuntament de Riudellots de la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit