Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

14 municipis de la Selva Interior rebran 2,8 MEUR dels fons Next Generation per aplicar el Pla de Sostenibilitat Turística


Una catorzena de municipis de la Selva Interior rebran un total de 2,8 milions d’euros (MEUR) dels Fons Next Generation per aplicar el Pla de Sostenibilitat turística. Segons fonts del Consell Comarcal de la Selva, l’ens que gestionarà aquest recurs, l’objectiu és potenciar els recursos naturals i patrimonials de la Selva interior per “reforçar i consolidar la destinació amb una oferta de qualitat, diversificada i complementària del turisme del litoral”. El projecte permetrà fer un total de disset actuacions en matèria de senderisme i cicloturisme, digitalització del patrimoni i promoció fins el 2025.

Els municipis de la Selva Interior beneficiats per aquesta injecció dels Next Generation són Amer, Arbúcies, Breda, Brunyola, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Hostalric, Maçanet de la Selva, Riells i Viabrea, Riudellots de la Selva, Osor, Sant Hilari Sacalm, Sils i Vidreres.

Al conjunt de Catalunya arribaran un total de 83 milions d’aquests fons, 76 dels quals aniran a parar a disset destinacions catalanes i prop de 7 milions per a l’estratègia de turisme enogastronòmic impulsada pel Departament d’Empresa i Treball.

Imatge: El municipi d’Arbúcies serà un dels beneficiats dels Next Generation. Foto: Riera d’Arbúcies (marina360)

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit